2018학년도 2학기 ECC 어학강좌 사전 수강신청을 아래와 같이 실시하고자 합니다.

1. 대상: 전 재학생
2. 사전 수강신청: 개인 또는 그룹별로 개설희망하는 강의(교과목명 또는 내용)를 제안
3. 신청방법: 아래 내용 기재하여 이메일 신청((minhyejung@kaist.ac.kr)
– 신청자 학번/이름(그룹 신청인 경우 해당 학생 모두 기재)
– 희망강의명 또는 내용
– 희망시수
4. 신청기간: 2018. 7. 23.(월) ~ 8.2.(목)
5. 문의: 인문예술학부 정민혜(606-2138)

그룹이 희망하는 강의인 경우 정규 개설과목에서 우선으로 고려할 예정이며,
사전 수강신청 내용을 기초로 하여 추후 본 수강신청을 진행합니다.

인문예술학부 정민혜
(051-606-2138)

ECC 2018 Fall Semester

What would you like to study in English? Do you have a group of classmates that would like to study a certain topic in English with an English teacher?
Please suggest an idea to us and your suggestion might be selected.

Please send us an e-mail with the details below by Aug 2(Thu), 2018 at minhyejung@kaist.ac.kr.
– school ID/name (If you’re in a group, please write their names as well.)
– course title or description
– Please suggest how many times a week you want.

Based on this, we’ll proceed ECC sign-up for regular courses.
If you have any inquiry, please don’t hesitate to contact us.

Dept. of Humanities & Arts

답글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다.